.
 

Nieuws

Nieuwsbrief September

Klik hier voor het laatste nieuws en de uitnodiging voor het feest jaar.

Hoera, onze nieuwe webshop is online!

De vernieuwe site JacuesTange.com en de nieuwe webshop zijn online. Neem snel een kijkje en bestel een artikel naar naar je keuze. Leuker en makkelijker kunnen we het niet maken ;-)


Genomineerd

Jacques is wederom genomineerd als kunstenaar van het jaar 2021, en daar zijn we natuurlijk ontzettend trots op. Help je ons mee om op hem te stemmen. Via deze link kan je jouw stem uitbrengen. Alvast ontzettend bedankt!Er is er 1 jarig ....

Op 2 augustus was het feest en is Jacques 60 jaar geworden. Hij heeft een prachtige Schiedam Blue taart als cadeau gekregen. Van harte gefeliciteerd!Schiedam Blue Sjieke Shopper en Sjieke Smoelenkapjes

Daar is tie dan: de Sjieke Shopper met een bijpassende mondkapje. Zijn ze niet ontzettend mooi geworden! Daar kan je mee voor de dag komen. Te bestellen via onze webshop, de Galerie & Art Studio aan de Schie 50 maar ook bij Dock Gallery Rotterdam, Maartwerk en de Stof Studio Shop in het centrum van Schiedam.


Ode aan Schiedam

Lees hier het artikel van het AD - Foto van Roel Dijkstra.

Schiedam Blue D-Bottle

Pre-order de ‘Schiedam Blue Bottle’ voor € 19,95. De fles die goed doet voor jou en voor Schiedam*. Fles houd je water 24 uur koud en 12 uur warm. 

Vanaf juni download je onze app en kun je op minstens 30 plekken in Schiedam ‘gratis’ deze fles laten hervullen met koud kraanwater.  *5% donatie aan Stichting Milieu Dichterbij / NME Schiedam.


Nog niet besteld? Bestel nu via www.refillschiedam.nl (levering eind mei).


 
 
 
E-mailen
Bellen
Map